Juluppehåll med chanser att tävla

Vi hoppas att ni alla har en riktigt rolig och lärorik tennistermin. Julen närmar sig med stormsteg  och det innebär som vanligt en liten paus från tennisträningen. Sista träningsdag innan juluppehållet är söndagen den 13 december.

För den som vill tävla lite under jul och nyår finns det en hel del tävlingar att välja mellan i närområdet. Vi kan till exempel nämna Malmö Bellevue TKs tävling Minikannan 1-10 januari där det finns juniorklasser från 9-15 år, både i singel och i de flesta klasser även i dubbel samt dam o herrklass både i singel och dubbel. Gå in på tentour.se där du kan registrera en spelarlicens och välja den tävling som passar dig bäst.

Svenska Tennisförbundets IF SO Tour – som du kan läsa mer om under fiken träna/tävla – kommer att arrangeras av Lugi TF den 19 december. En kort resa in till Vikingahallen i Lund för den som känner sig manad att lira lite maxitennis. Tiden är 15.30-18.30. Samling 15.15. Maila jakob@lugitennis.nu senast 15/12. Känns det för nära inpå julstöket kommer det fler chanser nästa år! Gå in på Svensk Tennis Syds hemsida för mer info.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *