Luciatennis 2018

Välkomna till vår traditionsenliga Luciatennis i Blå hallen lördagen den 8 december. Passa på att ha en kul stund med tenniskompisarna och mingla med andra medlemmar.  Som vanligt har vi klasser för alla i vår minitennisturnering.

 

 

 

 

 

 

 

Luciatennisen börjar kl 13 och pågår fram till kl 16. Vill du inte spela match kan du slå dig ner med en lussekatt och en mugg glögg i vårt lilla fik. Vår Luciatennis brukar bjuda på många spännande bataljer och trevlig stämning.  All träning ställs in denna lördag. Mer information om anmälan etc kommer när dagen närmar sig.

 


Luciatennis 2017

Det var återigen stor uppslutning kring vår årliga Luciatennis lördagen den 9 december. Minitennisturneringen lockade stora som små till Blå hallen och lussekatterna i fiket gick även i år åt som smör i solsken. Här följer några bilder från arrangemanget.


 

Luciatennis 2017


Luciatennis 2016

Många av våra medlemmar valde att tillbringa lördagseftermiddagen den 10 december i Blå hallen med Luciatennis, mingel  och fika. Miniturneringen lockade i år dryga 40-talet deltagare som kämpade väl på de sju minitennisbanorna. Tack till alla spelare, publik och tränare för en rolig eftermiddag!

minideltagare
Glada minideltagare.

midideltagare
Midibarnen samlade efter kämpainsatsen på banan.

maxideltagare
Maxibarnen vilar ut efter tuffa matcher.

luciatennis-2016-vuxenklass
Tränarna höll ställningen i Junior- vuxenklassen.