Banöppning 2019

Information om årets banöppning publiceras här.


Ross levererade ikapp med solen


Ross Weibull. Foto: Sandra Andersson/Hallå Lomma Bjärred.

Glassen och saften i vår lilla kiosk hade strykande åtgång under söndagens banöppning. Vilken fantastisk försommardag det blev! Tack till alla som kom och gjorde invigningen till en mycket trevlig tillställning. Vi vill framförallt tacka Ross för fin uppvisningstennis och för den lilla frågestunden som gav oss en inblick i hans vardag som består av fyra timmars träning, skola och läxor och inte mycket mer. Fritid? Nix. Tennisen måste bli en livsstil på den nivå Ross befinner sig. Gick det då att vinna någon boll mot vår oerhört bollsnåle gäst? Vi var tvungna att gå från tre vunna bollar till en – i kombo med spel över dubbellinjerna på Ross sida – innan första priset i form av en godispåse kunde överlämnas… Ett par autografer fick talangen också skriva innan hemfärd.

 

 

 

 

 

 


 


Missa inte vår banöppning söndagen den 6 maj kl 12-15. I år blir invigningen något alldelles extra. Kolla in programmet.

Banöppning 6 maj 2018

 


Banöppning 2017
Det blev en lyckad banöppning, vi hade tur med vädret och folk strömmade till under eftermiddagen. Tack till alla som kom och gjorde årets banöppning till en trevlig tillställning. Här följer några bilder från eftermiddagen.

 

 


Inför banöppningen 2017

banoppning-2016-hemsidan
Söndagen den 7 maj kl 13-15 välkomnar vi er alla till vår traditionella banöppning.

I år går den i familjens tecken! Våra tränare finns på plats och hjälper till med tennislekar på banan. Det går också bra att spela fritt. Eller varför inte gå vår lilla tipsrunda? Vi tänder grillen och förutom goda korvar kommer vi även ha dryck, kakor, godis och glass till försäljning.

Nytt för i år är att du har möjlighet att provspela olika typer av racketar från Babolat och Wilson
från Fair Play store.

Du kan självklart även titta förbi om du har frågor, om du vill anmäla dig till vår tennisskola eller teckna Sommarkort.

Programmet hittar du här:
Banöppning 7 maj

Våra banor är bokningsbara 1 maj till 30 september.