Banöppning

Banöppning 2022

Glädjen var stor när banöppningen var tillbaka efter två års uppehåll och vilken försommardag det blev! Grillen gick varm och fikat hade strykande åtgång alltmedan tennisbollarna ven över näten. Eftermiddagen avslutades med en blixtdubbeltävling. Tack till alla som kom och gjorde banöppningen till en trevlig och livad tillställning.


Tid: söndag 8 maj kl 12-15.
Plats: Grusbanorna

Ta med familjen till vår trevliga banöppning. Detta händer:

  • Vi erbjuder fritt spel – både minitennis och spel över hel bana. Testa gärna vår servemätare!
  • Provspela racketar från Wilson, Head och Babolat.
  • Testa gärna dina tenniskunskaper genom att gå en kort men klurig tipspromenad.
  • Eftermiddagens stora utmaning: försök vinna mot en tränare.
  • Deltag i vår blixtdubbeltävling kl 14-15. I en blixtdubbeltävling spelas många korta matcher och inför varje ny match lottas man med en ny dubbelpartner. Deltagandet är kostnadsfritt och Ingen föranmälan krävs.
  • Vi tänder grillen och förutom korv och bröd erbjuds lättare eftermiddagsfika och drycker därtill.

Banöppning 2019

Årets banöppning bjöd som vanligt på massor med tennis, medlemsmingel och fika i solen. Tack för en mysig söndagseftermiddag. 🤗 Våra båda gäster från Fair Play TK respektive ATL bjöd på fin grustennis tillsammans med stora och små medlemmar och härligt taggade tränare. 🙏💛 🙌Tyvärr behövde Kajsa Rinaldo Persson resa utomlands för en tävling lite tidigare än beräknat. Men klubbkompisen Gustav Hanssons inhopp gjorde ingen besviken. Gustav tillhör toppskiktet inom svensk tennis och har nyligen avslutat fyra års collegestudier. Att kombinera tennis med studier är ett vägval som även ATLs Hanna Schmidt Axelsson har gjort. Hennes collegetid startar efter sommaren. En annan gemensam nämnare är att de båda är fina förebilder. De var inbjudna för att visa upp sina färdigheter på banan men efter det valde de att stanna kvar för lite ”klubbhäng”. Båda tog sig tid att öppenhjärtigt berätta om sina respektive uppväxter, framtida mål och förhoppningar. De drog sig heller inte för att initiera samtal om värdefrågor – bland annat diskuterade vi värdet av de mångkulturella möten som collegesporten brukar inbjuda till. Vi tackar Gustav och Hanna för en inspirerande söndagseftermiddag och önskar dem lycka till framåt. 🌟🌟

Banöppning 2019


Banöppning 2018


Ross Weibull. Foto: Sandra Andersson/Hallå Lomma Bjärred.

Glassen och saften i vår lilla kiosk hade strykande åtgång under söndagens banöppning. Vilken fantastisk försommardag det blev! Tack till alla som kom och gjorde invigningen till en mycket trevlig tillställning. Vi vill framförallt tacka Ross för fin uppvisningstennis och för den lilla frågestunden som gav oss en inblick i hans vardag som består av fyra timmars träning, skola och läxor och inte mycket mer. Fritid? Nix. Tennisen måste bli en livsstil på den nivå Ross befinner sig. Gick det då att vinna någon boll mot vår oerhört bollsnåle gäst? Vi var tvungna att gå från tre vunna bollar till en – i kombo med spel över dubbellinjerna på Ross sida – innan första priset i form av en godispåse kunde överlämnas… Ett par autografer fick talangen också skriva innan hemfärd.Missa inte vår banöppning söndagen den 6 maj kl 12-15. I år blir invigningen något alldelles extra. Kolla in programmet.

Banöppning 6 maj 2018


Banöppning 2017
Det blev en lyckad banöppning, vi hade tur med vädret och folk strömmade till under eftermiddagen. Tack till alla som kom och gjorde årets banöppning till en trevlig tillställning. Här följer några bilder från eftermiddagen.


Inför banöppningen 2017

banoppning-2016-hemsidan
Söndagen den 7 maj kl 13-15 välkomnar vi er alla till vår traditionella banöppning.

I år går den i familjens tecken! Våra tränare finns på plats och hjälper till med tennislekar på banan. Det går också bra att spela fritt. Eller varför inte gå vår lilla tipsrunda? Vi tänder grillen och förutom goda korvar kommer vi även ha dryck, kakor, godis och glass till försäljning.

Nytt för i år är att du har möjlighet att provspela olika typer av racketar från Babolat och Wilson
från Fair Play store.

Du kan självklart även titta förbi om du har frågor, om du vill anmäla dig till vår tennisskola eller teckna Sommarkort.

Programmet hittar du här:
Banöppning 7 maj

Våra banor är bokningsbara 1 maj till 30 september.