Populär Luciatennis avrundar terminen

Boka upp lördagen den 5:e december kl.13-16! Då är det nämligen dags för Lomma TF:s årliga Luciatennis.

Föreningens spelare, kompisar och närstående (ja, ALLA är välkomna) samlas under lördagseftermiddagen för att spela en minitennisturnering. Spelarna kommer att delas upp i jämnåriga åldersklasser. De placeras alltså inte i grupper med spelare som är flera år äldre. I och med att julen närmar sig rundar vi av tennisåret med just tennis och med bästa julstämning. Som vanligt kommer vi att ha en liten kiosk där vi säljer glögg, pepparkakor, korv, julgodis med mera för småpengar. Liksom tidigare år kommer priser delas ut till våra vinnare och ”tröstpriser” till alla deltagare.

Info om anmälan:
Vi ser helst att anmälan sker innan för att vi snabbt ska kunna komma igång med turneringen. Anmälan sker genom att man mailar info@lommatf.se och anger vilka som kommer att dyka upp med avsikt att delta i turneringen. Anmälan kan också göras direkt till Pierre Schönknecht. Anmälan kommer även att vara möjlig att göra på plats mellan kl. 12.30-12.50 under lördagen. Pierre kommer vara på plats tidigare för att kunna ta emot anmälan, men risken finns att det kan ta lite tid då han kommer att ha en del att stå i. Har ni några frågor om Luciatennisen är det bara att maila eller haffa någon tränare på en träning.

Det kommer inte att vara några träningar under lördagen då våra tränare under förmiddagen kommer att vara på tränarutbildning. Däremot kommer ena banan att finnas tillgänglig för de som vill dyka upp tidigare och värma upp inför turneringen. Båda banorna väntas bli tillgängliga kl.12:00.

Luciatennisen är uppskattad tradition som brukar bjuda på trevlig stämning! Hoppas att vi ses där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *