Invigningen av Sparbanken Öresund Fair Play Stadion & Fair Play TK:s 40-årsjubileum!

Invigningen av Sparbanken Öresund Fair Play Stadion & Fair Play TK:s 40-årsjubileum!

Fair Play Tennisklubb & FPTK Arena AB hälsar alla hjärtligt välkomna till invigningen av Sparbanken Öresund Fair Play Stadion & klubbens 40-årsjubileum lördagen 13 oktober!

Program:

Kl.10.00 – 13.00 Öppet hus. En mängd aktiviteter i anläggningen, där tränare & ledare är på plats på banorna, såsom Poppis barnunderhållning, spela med stjärnorna Mikael Pernfors, Andreas Vinciguerra, Pablo Figueroa, spela med bollmaskinen, rundtennis, diverse tävlingar, spela med tränare, autografskrivningar etc. Alla är hjärtligt välkomna.

Kl.13.00 – 13.30 Invigningsceremoni. Vi klipper bandet, intervjuer & tal. Alla är hjärtligt välkomna.

Kl.13.30 – 15.00 Invigningstennis med Mikael PernforsAndreas VinciguerraPablo Figueroa etc med tennisshow i fokus inkl singel- & dubbelspel i olika konstellationer. Alla är hjärtligt välkomna.

Kl.18.30 – ca 03.00 Invignings- & 40-årsfest för klubbens medlemmar(med biljett), företagsnätverket, personal & inbjudna gäster.  Biljetter börjar säljas fredagen 7 september i receptionen och det finns ett begränsat antal biljetter till försäljning. Kostnad: 595:-.

Läs allt om festen, maten & upplägget:

http://www.fairplaytk.se/filearchive/3/3855/Festen%20-%20program.pdf?seed=1482220328

– Vi ser verkligen framemot denna begivenhet och alla i föreningen har arbetat hårt så länge för att förverkliga våra planer om att få till en ny & moderniserad anläggning och nu är vi äntligen i mål.  Vi har investerat över 40 Mkr & vi är verkligen stolta över våra nya anläggning som andas tennis och som publikt ger en unik känsla. Nu skall vi fira detta tillsammans och dessutom fira att klubben fyller 40 år och vi hälsar alla varmt välkomna till denna dag & kväll, säger klubbchefenJanne Immonen.

– Det är stort för oss att en spelare som Mikael Pernfors kommer hit och underhåller tillsammans med vår övriga elitspelare Andreas Vinciguerra, Pablo Figueroa etc. Micke bor i USA och är Fair Plays bästa herrspelare genom tiderna och han var rankad nr.10 i världen som bäst och har bl a varit i final i franska öppna i Paris. Numera arbetar Micke med tennisen i olika former och spelar även på veterantouren och är härlig att se på den här typen av uppvisningstennis, fortsätter Janne Immonen.

Kolla gärna in anläggningen i detta Youtube-klipp:

(http://www.youtube.com/watch?v=JsG4TSeVnHE)

Frågor ang invigning, biljetter, upplägg – kontakta Linda Wahlström 040-165570 alt linda.wahlstrom@fairplaytk.se

Vill ditt företag synas på invigningen i någon form – kontakta undertecknad.

Invigningspartners: Sparbanken Öresund, Nyströms Gastronomi, Partajservice

Hjärtligt välkommen!

Mikael Pernfors kommer – kommer du?

Med vänliga hälsningar
Janne Immonen
Klubbchef
janne.immonen@fairplaytk.se
Tele: 0705-614800
www.fairplaytk.se

”Fair Play skall upplevas som den bästa och trevligaste tennisklubben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *