Luciatennis 2014

Den 6 december, kl.13.00, är det äntligen dags för Luciatennis! Luciatennisen är en årlig tradition i föreningen. Föreningens spelare, kompisar och närstående samlas under lördagseftermiddag upp för att delas upp i olika åldersklasser(minitennis 6-8 år, barnklass 9-11 år, ungdomsklass 12-14 år och vuxenklass från 15 år) och spela en minitennisturnering för att runda av tennisåret som har varit. I och med att julen närmar sig försöker vi bjuda på bästa julstämning med julmusik samt en kiosk med glögg, pepparkakor, korv, julgodis och dylikt. En uppskattad tradition som brukar bjuda på trevlig stämning!

Vi ser helst att man anmäler sig i förväg så att vi kan sätta igång matcherna snabbt. Man kan anmäla sig på tre sätt:
– Genom att svara via mail till info@lommatf.se, glöm inte ange deltagarnas namn och åldrar.
– Eleverna kommer att få anmälningslappar på de kommande träningarna. Man kan anmäla sig genom att fylla i dessa och lämna till en tränare.
– Kl.12.00-12.45 finns vi på plats och förbereder. Man kan då anmäla sig direkt.

Övriga tider:
– Kl.12.45-13.00 sätter vi igång arbetet med att sätta ihop grupperna. Var vänlig och respektera tiderna genom att genomföra anmälan i tid.
– Kl.13.00 sätter vi igång turneringen. Minitennisklassen och barnklassen sätter igång först tätt följt av ungdomsklassen. Vuxenklassen sätts igång sist.
– De tre första klasserna beräknas vara färdigspelade omkring kl.15 (minitennis omkring kl.14.30) och den sista klassen omkring kl.16.
– I alla klasser förutom minitennisklassen kommer vi att ha slutspel.
– Beroende på klassernas storlek kommer varje match att spelas till antingen 7 eller 9 poäng (vinna med 2 poäng gäller).
Framförallt syftar Luciatennisen till att träffa alla medlemmar samt att avsluta tennisåret med härlig julstämning och såklart att spela tennis.

Angående sista tränignarna:
Träningarna fortsätter ytterligare en vecka efter Luciatennisen med sista träningen söndagen den 14 december. Det är träning som vanligt dagen efter Luciatennisen (den 7 december).

Träningarna startar igen lördagen den 10 januari.

Hoppas vi ses på Luciatennisen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *