Delta i klubbens Sommartennis!

Anmälan till Lomma TF:s Sommartennis är nu öppen. Sommartennisen kommer precis som tidigare år pågå under två veckors tid och det är de två sista veckorna i juni som gäller:

– Vecka 1 (måndag-torsdag): 20-23 juni
– Vecka 2 (måndag-fredag): 27 juni-1 juli
Pris: 500 kr per vecka

Under dessa veckor träffas vi på föreningens utomhusbanor för att åtnjuta två timmars tennisträning i den fina sommarvärmen. Både nybörjare och redan tränande spelare är välkomna att delta. Träningarna blandas med roliga övningar både med och utan rack, samtidigt som vi också lägger fokus på att utveckla elevernas spel och teknik. För de som har tränat hos oss under en längre tid ingår även matchspel i träningsupplägget.

Info om anmälan

Anmälan till Sommartennisens tennisskola är öppen för båda veckorna. För att delta i tennisskolan ska spelaren ha fyllt 9 år eller fått besked från sin minitennistränare att denne är redo att flyttas upp till vår tennisskola inför höstterminen.

Anmälan till Sommartennisens minitennisskola är först och främst öppen för första veckan och är kommer att genomföras vecka 1. I den mån att det finns tillräckligt med intresserade spelare och tillgängliga tränare så kan det även bli aktuellt med minitennis under Sommartennisens andra vecka. Ange därför i anmälan vid intresse för minitennis under vecka 2. För att delta i minitennisen ska spelaren var 6-9 år. Om spelaren fyller 6 detta år får denne delta i Sommartennisen.

Det går att komma med önskemål om tid och grupper. Vi kan dock inte garantera att dessa efterföljs. Vanligtvis brukar detta dock inte vara några problem.

Ange om särskilda allergier förekommer, exempelvis gluten, då vi brukar ha en mindre fika i slutet av första timmen vid varje träningstillfälle.

Anmälan skickas till info@lommatf.se. Ni får bekräftelse på anmälan så fort vi har tagit del av den.

Om spelaren redan tränar i föreningen så behöver ni endast i anmälan ange namn på spelare, fullständigt personnummer, mail för utskick av info om Sommartennis samt vilken/vilka veckor och träningsform (tennis eller minitennis) som avses.

Om spelaren inte tränar i föreningen behöver ni utöver det som nämns ovan även ange adress och telefon- och/eller mobilnummer (så som ni nås lättast under dagen).

Sista anmälningsdag är den 12 juni
.

Information om grupper kommer strax efter att sista anmälningsdag har passerat.

Vi återkommer med mer info om betalning. Denna kommer dock ske till vårt bankgiro.

Information om årets Sommartennis, grupper och tider publiceras på hemsidan under fliken Sommartennis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *