Höslovslediga LTFare tävlingssugna

Under den gångna höstlovsveckan har det funnits en uppsjö av tävlingar att välja mellan – en möjlighet till roligt och lärorikt matchspel som ett antal spelsugna Lomma TFare har tillvaratagit. Det är oerhört glädjande att kunna konstatera att tävlingsintresset bland våra yngsta stadigt ökar. I ATLs So miditour deltog Elise och Theodor från tennisskolan. Andra små LTFare har under veckan besökt Åkarp TKs So midi respektive maxitour.

Vi har dessutom några fina ungdoms- och seniorresultat att rapportera hem om.

Isak har den gångna helgen lirat i GLTKs stora och populära dygnetruntturnering Halloween cup, PS18. Fler än en spelare har antingen försovit sig eller sussat sig igenom en hel match i den tävlingen.  Som tur är erbjuds poolspel i samtliga klasser. Isak lyckades vakna till sina nattmatcher – grattis och grattis till en stabil vinst med 6-3, 6-2 mot Partille tennis Ludvig Mårdal.

Två av Lomma TFs mest tävlingsvana medlemmar deltog i ATLs klubbmästerskap som tillhör ett av tennissveriges största. De rönte fina framgångar både var för sig och tillsammans. Vår vuxentränare Mattias vann den prestigefyllda veteranklassen och Emy tog hem FS14-klassen. Tillsammans spelade de hem en tredjeplats i en stor generationsdubbelklass som i år matchade hela 18 dubbelpar. Heja LTF!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *