Info om vuxentennis och Banöppning lördag 14 maj

Med den fantastiska start som vi har haft på utomhussäsongen finns det anledning att fortsätta på denna linje genom att utnyttja våra tränarresurser och anläggning ytterligare. Lomma TF startar därför nästa vecka med vuxenkurser.

Kurserna riktar sig till dig som är på nybörjar- och fortsättningsnivå i tennis. Kanske har du sett ditt barn spela tennis och tyckt att det ser så enkelt ut att du själv vi få iväg den där bollen. Kanske har du aldrig slagit till en tennisboll innan, eller så har du spelat tidigare men känt att du måste lära dig mer om denna sport. Då finns det anledning delta i vår kurs.

Under ledning av föreningens tränare Pierre, Philip och Isak har du möjlighet att träna tennis två gånger i veckan på våra grusbanor. Träningstiderna är kl. 18:00 – 19.30 under måndagar och torsdagar med start nästa måndag den 16:e maj. Kursen består av tio träningspass fram till den 16:e juni.  I och med att passen är 90 minuter långa blir tidsutrymmet perfekt för att blanda tekniska moment med roligare spelövningar.

Vi kommer att ha båda våra tennisbanor till förfogande vilket gör det möjligt med större grupper.  Antal platser är 10-12 stycken.

Anmälan sker snarast till info@lommatf.se. Ange om du är på nybörjar- eller fortsättningsnivå samt mobilnummer för snabb kontakt.

Pris: 900 kr

Missa inte vår banöppning nu på lördag kl.13.30.

Ta med familjen och kom till utebanorna intill Pilängshallen. Ett utmärkt tillfälle att teckna Sommarkort, mingla med kompisar, träffa våra tränare och spela lite tennis. Kl 13.30 tänds grillen och kl 14 är banorna öppna för fritt spel. Man kommer kunna spela både minitennis och på helplan. Detta är också ett bra tillfälle att anmäla sig och veta mer om våra event i föreningen, såsom den kommande Vuxenkursen, Sommartennisen och info om vår tennisskola. Om man vill jobba som banvärd i sommar är det också ett bra tillfälle att teckna sig för detta. Varmt välkomna!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *