Summering av LTF klubbmästerskap 2012

Under helgen som gick avgjordes Lomma TFs årliga klubbmästerskap. Spelet pågick under tre dagar, från fredag lunch till söndag kväll, och vi bjöds på såväl genomgående fint väder som underhållande och välspelade matcher. Under helgen utsågs klubbmästare inom klasserna Juniorsingel11 (födda 2001 eller senare), Juniorsingel 15 (födda 1997 eller senare), Seniorsingel samt Dubbel.

Å föreningens vägnar vill vi, som skött arrangemanget av detta tredagarsmästerskap, passa på att tacka alla involverade, såväl spelare som föräldrar, för bra spel, härligt engagemang och överseende med att flertalet matcher, främst under söndagen, tvingades starta långt efter preliminärt uppsatta tider. Detta bland annat på grund av en del oerhört dramatiska maratonmatcher (och maratongame) som ledde till förskjutningar i tidsschemat.

Härnäst väntar höstterminens tennisträningar, vilka tar vid nästa vecka. Mer information om detta kommer ut i separat mail och som nyhetsuppdatering här på hemsidan. En mer utförlig summering av klubbmästerskapen följer i augusti månads nyhetsbrev, vilket publiceras i slutet av månaden. Det kommer som vanligt att finnas tillgängligt på mail, hemsida och på anslagstavlan vid klubbstugan.

Vi uppmanar alla med intresse i föreningen, spelare som föräldrar, att följa oss inte bara på den nyligen monterade hemsidan, utan även via sociala medier. Här kommer vi att regelbundet uppdatera och sprida nyheter och information gällande tennisverksamheten och föreningen.

Twitter: @lommatf

Facebook: LommaTF

Väl mött i höst!

Nedan följer en sammanställning av slutspelsresultaten i de olika tävlingskategorierna.

Juniorsingeln 11

Juniorsingel 11 (kombinerad flick- och pojkklass, avgjordes i matcher om ett knatteset. 9 spelare deltog uppdelade i grupper om fyra respektive fem personer. Ettan och tvåan till semifinal)

Semifinaler

Victor Sedira v Fredrik Persson 6-3

Hugo Mellberg v Jakob Tinnerberg 6-2

Final

Victor Sedira v Hugo Mellberg 6-2

Juniorsingel 15

Juniorsingel 15 (kombinerad flick- och pojkklass, avgjordes I matcher om ett set. 6 personer deltog i denna kategori, där alla ställdes mot alla i ett gruppspel. De fyra främsta kvalificerade sig för semifinal)

Semifinaler

Oskar Sedira v Louise Jönsson 6-2

Gabriel Ottoson v Jakob Bengtsson 7-5

Final

Oskar Sedira v Gabriel Ottoson 6-2

Seniorsingeln

Seniorsingel (kombinerad herr- och damklass, avgjordes i matcher om ett set. 16 personer deltog, fördelade i fyra grupper om fyra personer. De två främsta i var grupp kvalificerade sig för kvartsfinal)

Kvartsfinaler

Mattias Jiserup v Hanna Degerman 6-1

Erik Bennermark v Petra Bennermark 6-2

Pieter Bevelander v Anders Bennermark 6-4

Jacob Björkman v Joakim Östman 6-1

Semifinaler

Mattias Jiserup v Erik Bennermark 6-2

Jacob Björkman v Pieter Bevelander 6-2

Final

Jacob Björkman v Mattias Jiserup 6-3

Dubbelturnering

Dubbelturnering (kombinerad herr/dam/mixed, avgjordes i matcher om ett set. 6 par deltog, fördelade i  två grupper om tre par. Det främsta paret i respektive grupp kvalificerade sig för final)

Final

Bevelander/Degerman v Björkman/Schönknecht 7-6(3)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *