Info om sommarspelet på banorna

Som vanligt under Sommaren kommer banorna underhållas av banvärdarna. Det finns fortfarande ett fåtal veckor kvar ifall det är någon spelare som är intresserad av Sommarjobbb under sommaren. Återkom om det finns någon intresserad.

Inom bara några dagar kommer ett nytt bokningssystem, Matchi, att lanseras. Den kommer ersätta den nuvarande bokningstavlan och all bokning kommer således att ske via internet. Via Matchi kan man betala för banspel, köpa sommarkort samt medlemskap vilket kommer förenkla det administrativa arbetet. Banvärden kommer att hålla koll på bokningarna tillsammans med fyra andra administratörer i föreningen. Fortfarande kommer det att finnas möjlighet till kontant betalning. På vår hemsida kommer kontaktinformation finnas till våra banvärdar för ytterligare kontakt om frågor gällande sommarspelet och bokningar. Mer utförlig info om detta system kommer så fort vi får tillgång till systemet.

Under sommaren väntas dessutom området att uppdateras med renovering/ev. utbyte av stugan och lite reparationer runt om på banorna. Dessutom kommer en toalett att finnas till tillgänglig som underhålls regelbundet.

Boka redan nu upp 22-24 augusti! Då kommer nämligen vårt årliga Klubbmästerskap att hållas. Mer information om detta kommer under sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *