Luciatennis nu på lördag, OBS! Endast träningar klockan 12-14:00

Hej!

Här kommer en del information om vad som gäller på lördag (8/12).

På förmiddagen är det inga träningar mellan 9-12 på grund av tennismatcher. De som tränar hos Jacob Björkman och Otto Fredriksson har alltså inga träningar.

Mellan 12-14 är det träningar som vanligt för de som brukar träna under den tiden. Dock är alla andra välkomna att träna inför Luciatennisen i mån av plats.

Som tidigare nämnt vill vi helst ha en föranmälan till turneringen. Jag kommer att skicka en kort bekräftelse till de som har anmält sig under veckan(dvs som har anmält sig tills nu har inte fått någon bekräftelse). De som avser att delta men inte har anmält sig ännu, ber vi därför att meddela oss detta. Allt detta för att komma igång så fort som möjligt. Det kommer annars finnas möjlighet att anmäla sig på plats mellan klockan 13:30 och 13.50. Vi försöker sedan att komma igång klockan 14:00 med matcherna.

Regler kommer att gås igenom på plats. Generellt gäller dock att eleverna kommer att delas in i åldersklasser i vilka turneringar på minitenniseplaner att genomföras med gruppspel och sedan slutspel. Minitenniseklassen(yngsta klassen) har endast gruppspel. Alla i minitennisklassen kommer att få ett pris och i övriga klasser kommer vinnaren att få ett pris.

Angående datumen för terminen så kommer sista träningarna att genomföras även veckan efter Luciatennisen, med slut söndagen den 16 december.

Välkoman till Luciatennisen på lördag!

 

Mvh,

Pierre Schönknecht

Lämna ett svar