Info för våra tennisspelare

I söndags hölls den sista träningen för våren. Alla tränare vill tacka alla spelare för den här terminen och hoppas att se alla till hösten igen. Träningarna kommer igång igen med start onsdagen den 27 augusti. Om det är någon spelare som inte avser att fortsätta ber vi er att kontakta föreningen på den här mailen så registrerar vid detta. Om man avser att fortsätta behöver vi inte veta detta utan utgår från de vanliga tiderna. De spelare som väntas att flyttas upp från minitennisen kommer att kontaktas under sommaren med mer info.

Nästa vecka startar Sommartennisen med start den 16 juni. Under första veckan 16-19/6 visade sig tiden Kl.13-15 bli ledig. Om någon vuxen är sugen på att bli tränad finns det därför möjlighet att träna då i två timmar under fyra dagar. Det kommer att vara nybörjar/fortsättningsnivå på träningarna. Återkom så fort som möjligt om ni är intresserade. Vi återkommer då med priser och mer info.

I samband med terminsstarten till hösten (första eller andra veckan i september) så planeras vårt Ystadläger att hållas. Även här återkommer vi med mer info under sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *